OSIRIS-REx está no pad de lanzamento (Galician Edition) por Obonti khan

February 18, 2020

Obtenga el libro de OSIRIS-REx está no pad de lanzamento (Galician Edition) de Obonti khan en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

OSIRIS-REx está no pad de lanzamento (Galician Edition) por Obonti khan
Titulo del libro : OSIRIS-REx está no pad de lanzamento (Galician Edition)
Fecha de lanzamiento : October 15, 2018
Autor : Obonti khan
Número de páginas : 51
Editor : publishing

Obonti khan con OSIRIS-REx está no pad de lanzamento (Galician Edition)

A misión OSIRIS-REx aprobou onte a súa avaliación de preparación do voo, e despexou o camiño para que a nave lanzase o xoves 8 de setembro. Esta noticia apareceu xusto antes da perda catastrófica dun coet SpaceX nunha plataforma de lanzamento a só 2 km de distancia, pero a NASA asegurou ao público que a secuela da explosión do Falcon 9 non tivo ningún efecto sobre os continuos preparativos de OSIRIS-REx. O furacán Hermine pasou por Florida tamén, polo que o 8 de setembro segue sendo a data prevista de lanzamento.



OSIRIS-REx atopou o seu foguete




OSIRIS-REX ATOP O SEU ROCKET

O 29 de agosto de 2016, a sonda espacial de retorno da mostra do asteroide OSIRIS-REx colocouse no seu cofre Atlas-Centaur en preparación para o lanzamento.

Hai numerosas sesións de televisión e falan sobre OSIRIS-REx planeadas para a próxima semana, que pode ver na NASA TV. Aquí está o horario, con tempos en PDT / EDT / UTC. Comprobe a miña liña de tempo de lanzamento para máis detalles sobre o que esperar no día do lanzamento.



6 de setembro:



10:00 PDT / 13:00 EDT / 17:00 UTC: briefing da misión Prelaunch

11:00 PDT / 14:00 EDT / 18:00 UTC: briefing de misión OSIRIS-REx

7 de setembro:



9:00 PDT / 12:00 EDT / 16:00 UTC: Talk OSIRIS-REx

10:00 PDT / 13:00 EDT / 17:00 UTC: Descubrimento dos segredos dos asteroides

8 de setembro:



13:30 PDT / 16:30 EDT / 20:30 UTC: comeza a cobertura de lanzamento

16:05 PDT / 19:05 EDT / 23:05 UTC: ábrese unha ventá de dúas horas de lanzamento

2 horas despois do lanzamento: conferencia de prensa posterior ao lanzamento

Aquí tes un pequeno álbum de fotos dos últimos meses de preparativos de lanzamento de OSIRIS-REx, tomados da páxina de Flickr da NASA Kennedy.



OSIRIS-REx esperando a encapsulación

NASA / Glenn Benson



OSIRIS-REX ESPERA DE ENCAPSULACIÓN

Dentro da instalación de mantemento de carga atrasada no centro espacial Kennedy da Florida da NASA, a nave espacial OSIRIS-REx está preparada para a encapsulación no carenado de carga útil.

Colocando o booster sólido sólido ao Atlas de OSIRIS-REx, o 9 de agosto de 2016

NASA / Kim Shiflett



A PARTIR DO BOOSTER SOLO DE ROCKET SOLIDOS A ATLAS DE OSIRIS-REX, 09 DE AGO 2016

Apilando o Centauro de OSIRIS-REx no alto do Atlas, o 11 de agosto de 2016

NASA / Kim Shiflett



STACKING CENTAUR ATOP AT THE ATV OSIRIS-REX, 11 DE AGOSTO DE 2016

OSIRIS-REx apilándose encima do seu foguete, o 29 de agosto de 2016

NASA / Dimitri Gerondidakis



OSIRIS-REX QUE SE PEGA ATOPAR O SEU ROCKET, 29 DE AGOSTO DE 2016

Los más vendidos Libros Manga (British Museum) Moda. Una historia desde el siglo XVIII al siglo XX (Bibliotheca Universalis) Virgil Abloh: 'Figures of speech' Sorolla: Spanish Master of Light Underwear Fashion in Detail Chanel Catwalk: The Complete Karl Lagerfeld Collections The New Acropolis Museum (Bernard Tschumi Architects) El Bestiario de las Catedrales (Historia) Harry Potter. A History Of Magic: The Book of the Exhibition La familia del Prado: Un paseo desenfadado y sorprendente por el museo de los Austrias y los Borbones (No Ficción) Alexander McQueen: Savage Beauty Geek-Art: An Anthology: Art, Design, Illustration & Pop Culture Sebastião Salgado: Workers: Archaeology of the Industrial Age [Idioma Inglés] Australia. Architectural guide Guia y Plano de Segovia Hacia un teatro pobre Guía para identificar los santos de la iconografía cristiana (Cuadernos Arte Cátedra) Transición: Historia de una política española (1937-2017) Harry Potter. A Journey Through A History Of Magic Harry Potter - A History of Magic: The eBook of the Exhibition (English Edition) Guía para identificar los personajes de la mitología clásica (Cuadernos Arte Cátedra) The Scher Collection of Commemorative Medals Pompei ricostruita. Ediz. spagnola. Con video scaricabile online Prado 2020 Art Page-A-Day Gallery Calendar All Good Things: A Treasury of Images to Uplift the Spirits and Reawaken Wonder Tamara De Lempicka Super Cheap Hokkaido: The Ultimate Budget Travel Guide to Sapporo and the Hokkaido Prefecture (Super Cheap Japan) [Idioma Inglés] Wolfgang Tillmans Dior Highlights The Hidden Art: Twentieth and Twenty-First Century Self-Taught Artists from the Audrey B. Heckler Collection A Study of Bows and Arrows Astérix de la A a la Z (Vintage y nostalgia) La familia del Prado: Un paseo desenfadado y sorprendente por el museo de los Austrias y los Borbones Guia Visual De El Transcantabrico (Guías Kokonino) Madrid: A Traveller's Reader [Idioma Inglés] Tomma Abts The Wes Anderson Collection. Bad Dads The Drawings of Annibale Carracci Northern European Paintings in the Philadelphia Museum of Art Musings on Fashion and Style: Museo de la Moda Magnum Streetwise: The Ultimate Collection of Street Photography Harry Callahan: New Colour Photographs 1978-1987 Rh Elliott Erwitt's Dogs (Photographer) Manual práctico de museos (Manuales de Museística, Patrimonio y Turismo Cultural) La vuelta al mundo en 80 cementerios (PRACTICA) Still Just Kidding: A Collection of Comics by Cassandra Calin (3dtotal Illustrator Series) Olafur Eliasson : In Real Life Matisse / Diebenkorn Rubens and Brueghel - A Working Friendship (Getty Trust Publications: J. Paul Getty Museum)